Werkwijze jongerencoaching Believejou | Believejou.nl
17678
page-template-default,page,page-id-17678,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Werkwijze individuele coaching

 

(Voor studie coaching kies bovenaan de pagina de optie: wat ik doe en kies het tabblad studie coaching)

 

Iedereen kan wel eens een helpende hand gebruiken. Hoe kan ik jou helpen? Ik kijk vooral naar wat jouw wensen zijn en wat is er nodig. Niemand is hetzelfde en iedereen heeft eigen-aardigheden en eigen-wijsheden. Ik stem op het moment. Wat heb jij nodig om te kunnen ontdekken en groeien. Dat kan pas als je, je gehoord en gezien voelt en daar is bij mij alle ruimte voor.

 

In het coachen gaat het om het hier en nu. Er is een probleem (levensles) en hoe kan dat opgelost worden? Ik ga met (jongeren/ jong volwassenen/ ouders) jou op zoek: Waar word je blij van? Waar ben je goed in? Het ontdekken hiervan is een positieve ervaring en samen gaan we onderzoeken hoe je jouw krachtige positieve talenten kunt gebruiken in moeilijke situaties. We vergroten jouw veerkracht en oplossend vermogen waardoor je met meer zelfvertrouwen nieuwe situaties aan kunt gaan.

 

‘’ Wijsheid begint met zelfkennis ,,

 

Je kan meer dan je denkt! Het is heel belangrijk dat jongeren zichzelf kennen en vertrouwen. Wat er ook gebeurd in je leven je moet altijd op jezelf terug kunnen vallen. En dat lukt alleen als je weet wie je bent, wat je voelt, wat je wilt en daar trouw aan durft te blijven. Alleen als je lekker in je vel zit kun je groeien, bloeien en positief ontwikkelen.

 

Ik luister naar wat voor jou belangrijk is en help jou (nieuwe) dingen/ oplossingen te ontdekken. Hoe gaan we dat doen?

Ik heb allerlei werkvormen en materialen die duidelijk kunnen maken wat goed bij jou past. Dat kan zijn, sporten, creatieve opdrachten, het bos in. Misschien wil je wel met de hond werken of heb je zelf dingen die je wilt proberen en ontdekken (op locatie). Er is van alles mogelijk maar 1 ding is elke keer hetzelfde; er is altijd ruimte voor jou en jouw gevoel. Ik vertel je niet wat je moet doen maar laat jou ervaren hoe jij het wilt doen.

 

 

Coaching traject:

De positieve en talentgerichte manier van samenwerken zorgt dat er vaak al snel verschil merkbaar is. Gemiddeld zijn 3 tot 6 coachsessies voldoende om zelf weer verder te kunnen. Ik werk meestal vanuit mijn praktijk maar ik kom ook op locatie (thuis, school, etc) als dat nodig is voor de ontwikkeling of om andere redenen.

Na aanmelding stuur ik, per mail, een intakeformulier en mijn algemene voorwaarden. Daarna zal er een intake plaats vinden met de ouder(s)/ verzorger(s). Jongeren (12+) mogen kiezen of ze daar bij willen zijn. Ik werk met schriftelijke toestemming (tot 18+) van beide ouders/ verzorgers. Jong volwassenen (18+) kunnen zich zelfstandig aanmelden.

 

Tarieven:           

Intake/ doelengesprek:      45 Euro 

Coachsessie:                         60 Euro per uur

Coachpakket:                        in overleg

Reiskosten:                           29 cent per kilometer of afgesproken in een pakket

 

 

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW. Als de kosten een reden zijn om niet voor hulp te kunnen kiezen neem dan contact met mij op. Er zijn vaak mogelijkheden in overleg.

 

 

♥ Jongerencoaching ♥ Studiecoaching ♥ Jeugdcoaching ♥

Pin It on Pinterest