Werkvormen jongeren coaching in Enschede | Believejou.nl
17691
page-template-default,page,page-id-17691,page-child,parent-pageid-17496,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Werkvormen

 

Schatgraven, vertelstenen, Coachee, talenteninterview, tekenen, het bos in, groepsverbinding…… ik heb zoveel leuke werkvormen. Stuk voor stuk gericht op ontdekken, leren, groeien, bloeien, steviger in je schoenen kunnen staan en lekkerder in je vel voelen.

 

Een van mijn favoriete werkvormen zijn mijn matroesjkas. Deze zijn geweldig om uit te leggen hoe het vormen van een identiteit precies werkt. Of hoe het komt dat bepaalde emoties zo zichtbaar zijn of juist niet.

 

Of mijn rood groene taart die heel overzichtelijk maakt wat gaat er goed en wat wil je verbeteren?

 

 

Een collage maken vinden sommigen ook erg fijn. Plakken, knippen, tekenen, schrijven wat jou, jou maakt.

 

Schatgraven of talenten interview helpen ontdekken wat jouw kwaliteiten en talenten zijn want die heeft iedereen, ook jij! Deze werkvorm gebruik ik ook graag in de workshop die ik op scholen aanbied.

 

De roze bril kan inzichtelijk maken hoe iets eruit kan zien als het wel goed gaat.

 

Naast de genoemde materialen zijn er nog veel meer mogelijkheden die we kunnen gebruiken om jou weer meer vertrouwen in jezelf te geven. Dat kan in de praktijk, met sport, op locatie, in een workshop van alles is mogelijk om jou de hulp te bieden die je nodig hebt.

 

♥ Jongerencoaching ♥ Studie coaching ♥ Jeugdcoaching ♥

 

Pin It on Pinterest