Wat ik doe | Believejou jongerencoaching | Believejou.nl
17496
page-template-default,page,page-id-17496,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Wat ik doe

 

Onder de verschillende kopjes in het uitvouw menu vind u meer informatie over mijn fantastische vak en de dingen die ik kan doen om te helpen als je ergens tegenaan loopt, niet lekker in je vel zit of problemen ervaart met huiswerk of op school.

 

Als deze dingen doe ik vanuit mijn passie, om meer begrip voor de fases en ontwikkeling van de jeugd te krijgen, met liefde en vooral heel veel plezier!

 

 

Mag ik met jou de wereld mooier maken?

 

♥ Jongerencoaching ♥ Studiecoaching ♥ Jeugdcoaching ♥

 

Pin It on Pinterest