Believejou.nl | Over mij
17494
page-template-default,page,page-id-17494,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Over mij:

 

Mijn naam is Kaja. Ik ben mama van 3 kinderen met elk een geweldige leeftijd, de beste spiegels in mijn huis. Ik ben getrouwd, de baas…. van Vita, onze bulldog en butler van poes Pip. Ik ben een beeldziener, een omdenker, een voeler, ik verzamel lichtpuntjes en je mag mij altijd wakker maken voor een goede grap (en taart!)

 

Als jongere kwam ik in een situatie terecht waarbij ik het erg moeilijk vond om oplossingen te vinden. Wat ik aangereikt kreeg waren vooral oplossingen bedacht door anderen, het hielp mij niet. Dat kan ook anders!

 

De laatste jaren zijn er steeds vaker mooie jonge mensen tegen die worstelen met dingen, die hun talenten (nog) niet kennen, die zich onzeker voelen of alleen, die niet goed weten hoe ze iets kunnen oplossen, die soms ruzie hebben op school of thuis. Dat is een naar gevoel dat niemand verdient.

 

Met mijn eigen ervaring op zak is ook mijn passie ontstaan. Passie om jongeren  te helpen om eigen (studie)oplossingen te vinden, om ze te helpen hun schatten (kwaliteiten) en mogelijkheden te laten ontdekken, om hun rugzak te vullen met zelfvertrouwen, om ze steviger op hun benen te laten staan. Voor mij zijn dit kadootjes om te geven en om te krijgen.

 

Waarom de naam Believejou? Believeyou is natuurlijk correct qua taal maar Believejou is anders. Ik hou van anders, dat maakt voor mij het leven een ontdekking van nieuwe dingen. En nog belangrijker:

 

Ik Believe jou! ( ik geloof in jou)

Be lieve jou! (wees jezelf)

 

Opleiding:

 

Als jeugdcoach werk je met een kwetsbare doelgroep. Ik vind het belangrijk om daar zorgvuldig en integer mee om te gaan. Voor mij is mijn eigen ontwikkeling en onderwijs daar zeker een onderdeel van.

In dit prachtige vak valt altijd wat bij te leren. Ik leer altijd door het samenwerken met kinderen en jongeren. Daarnaast leer ik graag door (bij)scholing. Ik heb al meerdere magische opleidingen, licentietrainingen en verdiepingen mogen volgen specifiek bestemd voor dit vakgebied. Stuk voor stuk feestjes!

Mijn specialisatie gebieden zijn:

 

  • Jongeren coaching
  • Studie begeleiding
  • Straatcultuur
  • Weerbaarheid training voor pubers

 

Omdat ik graag wil bijdragen aan de puurheid en professionaliteit van dit vak ben ik geregistreerd bij de beroepsorganisatie Adiona en het kwaliteitsregister het KinderCoachGilde. Tevens neem ik regelmatig deel aan netwerkdagen en intervisie dagen.

 

♥ Jongerencoaching ♥ Studiecoaching ♥ Jeugdcoaching ♥

Pin It on Pinterest